Bolqarıstan Vizası almaq üçün ne etməliyəm - ƏTRAFLI
26 APREL
550

Bolqarıstan Vizası almaq üçün ne etməliyəm - ƏTRAFLI

Bolqarıstana daxil olmaq üçün ya aktiv multi şengen vizanız ya da Bolqarıstan milli vizası olmalıdır. Bolqar vizası almaq üçün ilk öncə bu anketi doldurmaq lazımdır: https://goo.gl/YY7gvh

Tələb olunan sənədlər:

  • 3×4 şəkil
  • Otel bronu (ödənilmiş olmalıdır)
  • Bank hesabınızdan son üç ayın çıxarışı. Hesabınızda olan məbləği hər gün üçün təxmini 80-100 AZN nəzərdə tutun və üstünə aviabiletin qiymətini də əlavə edin.
  • Aviabilet bronu
  • Səyahət sığortası
  • İş yerinizdən arayış (maaş və vəzifə göstərilməklə)
  • Şəxsiyyət vəsiqəsi və passportun əsli və nüsxəsi
  • 35 avro. Pulu yalnız avro olaraq və tam 35 avro aparın
  • Doldurulmuş anket
  • Əgər varsa öncəki şengen və ya bolqar vizalarının kopyası

Təqaüdçülər və 12 yaşdan aşağı uşaqlar üçün viza ödənişsizdir. Sənədləri həftəiçi 11:00-12:30 arası Hüseyn Cavid pr. 30 ünvanında (Texniki Universitetin yanı) yerləşən Bolqarıstan səfirliyinə təqdim edə bilərsiniz. Bunun üçün vaxt götürməyə ehtiyac yoxdur.  Pasport 2-3 günə qaytarılır. Səfirliyin əlaqə vasitələri:

Email: [email protected] / Nömrə: (012) 538 69 71

Qeyd edək ki, Buta Airways yanvar ayından etibarən Bakı-Sofiya-Bakı birbaşa reysini edir. Gediş-gəliş biletinin qiyməti 120 manatdan başlayır.

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır